Esbern Snares Løbet............... 10. maj 2018
Vi vil som altid gerne have vores deltageres mening om Esbern Snares Løbet. Både om hvad vi gør rigtigt, og selvfølgelig også om hvad vi kan gøre bedre.

Skriv endelig...vi har gennem alle årene løbende foretaget mange små og store ændringer, og en stor del af dem er udsprunget af feedback fra vores deltagere.
 
Din emailadresse vil være skjult på hjemmesiden, kun løbsledelsen kan se den.
Skriv besked...


Navn
E-mail
Hjemmeside http://
Besked
:
CAPTCHA Image
T. Jørgsen
03/06-2011
Super godt arrangeret løb. Maden var i top. Vi ses næste år.
Carsten Modin | c
03/06-2011
Tak for endnu et godt arrangeret ES-løb, man kan bare se, hvordan I år for år for endnu bedre styr på selv de små detaljer. På mange måder synes jeg, at jeres løb ligger i toppen blandt de mange motionsløb i DK. En enkelt ting synes jeg, I skal kontrollere igen, nemlig jeres angivelse af højdemeter undervejs. Jeg har kørt jeres 100 km gennem årene med 3 forskellige cykelcomputere og endnu har det ikke passet med jeres angivelser. Senest med Garmin Edge 705 i går, og hvor jeg får antallet til 781 HM, og altså ikke 1000 som I skriver. Men altså kanon løb, og vi ses til næste år.
Henrik Lassen
03/06-2011
Først vil jeg takke for et super godt Motions løb og med det vejr i leveret, kan det ikke gøres meget bedre, men dog!! Nogle motionister og her er jeg en af dem, kan godt lide løb som jeres hvor der bliver kørt i samlet flok fra start, så det lugter lidt af væddeløb. Derfor er det også af vigtig betydning hvilken placering men får når der bliver kæmpet i front gruppen. I jeres løb på 100km ruten fik jeg en placering som nr. 2, hvilket også stod på jeres foreløbige liste som hang på skolen. Derfor er det med stor arveæsel, at se jeres resultatliste på hjemmesidden, placere mig som nr. 4. Dette er bare ikke godt nok.
Else Markussen
03/06-2011
Kære arrangører af løbet 2011 Tusind tak for et godt og veltilrettelagt løb med god forplejning og gode afmærkninger i et pragtfuldt vejr. For os som motionister kan vi helt støtte op om jeres politik om ikke at anvende chips ved tidstagning, så udgifterne holdes på et fornuftigt niveau.
Kim Norre
03/06-2011
Kanon løb, Fantastisk skiltning, og vejvisning/"færdelskontrol" tillige en kanon hjemmeside; - alt i alt kunne "nogen" tage ved lære. Vi ses til næste år, når jeg lissom, igen, har glemt hvor hårdt det egentlig er. Endelig, mange tak for god forplejning, under og måske især efter løbet.
Johnny Hansen
02/06-2011
Har i dag fuldført de 150 Km. Tak for en rigtig god og hård rute samt et yderst vellykket arrangement.
Grauballe
02/06-2011
Esbern Snares Løbets 150 km rute er Sjællands hårdeste, med sine 1550 højdemeter. Tja.. jeg tror ikke vi rundede 1000 HM prøv lige at find det rigtige tal!!! for ruten er jo temmelig flad!!
RP
02/06-2011
Kørte idag en dejlig 50 km tur, som jeg gennemførte på en for mig tilfredsstillende måde. Desværre kan min mand, der havde valgt at køre 150 km, ikke sige det samme, da han styrtede på Kårupvej. Heldigvis og tak for det var de motionister der kom bag ham, hurtige til at ringe efter en ambulance og yde førstehjælp. Mens min mand stadig ligger på vejen og får behandling og ambulancen holder med blå blink, kommer endnu et cykelfelt forbi. På trods af at fire motionister ihærdigt gør tegn til at dæmpe farten, hamre feltet forbi i meget høj fart og er endda ved at køre en af falckredderne ned (dette er hvad jeg har ladet mig fortælle, dels af personalet på skadestuen hvor min mand blev bragt ind, dels fra en af de hjælpsomme cykelryttere der hjalp ham). Og så til mit (og falckfolkenes) nødråb: Kære motionist, næste gang du/I kører motionsløb så VIS HENSYN, en dag er det måske dig eller en du kender der ligger på vejen og har brug for at få hjælp på en god og betryggende måde, uden at hjælperne sætter livet på spil.
Finn Højland | ingen
02/06-2011
Tak for en fantastisk dag. Rigtig godt planlagt og fine rutemarkeringer overalt. Den lille detalje med startkortet fungerede perfekt. Fuld på højde med chips
Jan Frederiksen
02/06-2011
Det dejlige vejr I havde sørget for i dagens anledning gjorde til en smuk og hård tur - alle disse dejlige bakker op (og enkelte ned). Tak for fint arrangement. Nemt/hurtig indskrivning på dagen, god vejvisning undervejs, velassorterede depoter under vejs, god "sund" mad i mål. Gode toilet & badeforhold. Asfalten på enkelte bi-veje står stadig på ønskelisten til at blive ny-lagt. Vi ses sikkert og vist til næste år. Hilsen Jan
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 [ 61-70 ] 71-80 >>