Esbern Snares Løbet............... 10. maj 2018
Vi vil som altid gerne have vores deltageres mening om Esbern Snares Løbet. Både om hvad vi gør rigtigt, og selvfølgelig også om hvad vi kan gøre bedre.

Skriv endelig...vi har gennem alle årene løbende foretaget mange små og store ændringer, og en stor del af dem er udsprunget af feedback fra vores deltagere.
 
Din emailadresse vil være skjult på hjemmesiden, kun løbsledelsen kan se den.
Skriv besked...


Navn
E-mail
Hjemmeside http://
Besked
jan hansen
30/04-2012
Hej jeg har kørt løbet de sidste 2 år og nyder hvert år ruten og løbet og glæder mig I nu har indført chip da det var kaos da vi kom i 20 mands gruppen og kørte om 2. pladsen. En venlig opfordring kunne være måske at i invisterer i en bil der kører foran os med lys der blinker både som guide for rytterne, men også at holde øje med trafik og vi ryttere kommer ordentligt over hovedvejene da der var et par farlige situationer sidste år. Venligst Jan Hansen
Lars Bo Quist
08/06-2011
Deltog for første gang, men bestemt ikke sidste. Der var gode afmærkninger (det er vigtigt når man er ude og køre for første gang). Meget søde mennesker ved indskriving, depot,samt god mad i målområdet. Vi ses næste år.
jens erik holm
07/06-2011
Vil gerne rose jer for et rigtigt godt arrangerret løb. Der var god venlig for- plejning (gerne lidt mere rullepølse til os der ikke kom først i depot) og udfordringer i rå mængder. Kørte 150 km løbet. Det var første gang jeg har kørt løbet, men et løb mine kammerater og jeg gerne deltager i til næste år. Glæder os
Henrik Winther
06/06-2011
Tak for et rigtigt godt og veltilrettelagt løb! Alt lige fra P-forhold, indskrivning, rutekortet, startområdet, speakeren, til afmærkningen på ruten (malede pile på vejen og pileskilte!). Tydelige markeringer, der hvor ruterne delte sig efter Kårupbakken Ja! - selv det hullede stykke vej imellem ko-ristene på Ellinge lyng havde I fået ny-asfalteret :-) -og til slut forplejningen efter løbet. Den lille ændring i forhold til det udleverede rutekort skabte lidt forvirring, men alle var lettede da Rørbyskiltet kunne ses i horisonten! Og ja - måske passer jeres højdemeterangivelser ikke helt - Men mon der er nogen som har ændret på deres gearing af den grund? Bakkerne blive vel ikke lettere at komme over, blot fordi man ved hvormeget de stiger? :-) Hold bare fast i jeres nuværende tidtagningssystem. Det er for sjov vi kører motionsløb (contra licensløb -ikk?) og tiderne har de fleste jo selv styr alligevel. "Placeringerne" bliver ikke afgjort i "mål-køen", men ude på landevejen! Det var også rart at høre om tilstanden hos den uheldige rytter fra Kårup. God bedring til ham! Håber at vi ses igen i 2012.
Johnny Hansen
06/06-2011
Helt tilfreds med tidstagning, det er jo kun et motionsløb.
Kim Norre
06/06-2011
Hej, hvon er det egentligt gået med, og hvordan har han det, vor uheldige ven fra Kårupvej; -? håber det er noget der hurtigt "kommes over" venlig hilsen og go´bedring Kim
Martin olsen
05/06-2011
Hej. først vil jeg sige tak for et godt løb, med meget tydlig skiltning. Jeres tidstagning er dog gået temmelig galt. Min garmin viste 4 29 , 20 min hurtigere end jeres tid. Mit startnr stemmer heller ikke med det på jeres resultatliste (213) ikke 212. Min kammerat er slet ikke blevet noteret på jeres resultatliste. Måske man skulle overveje et chipsystem eller helt droppe tidstagning, hvis det ikke fungerer alligevel. mvh Martin Olsen
Henrik Christiansen
04/06-2011
Super løb, og super mad.. Men mangler chip tidtagning og alders inddeling.
niels klaris
04/06-2011
tak for dejligt løb. glædeligt med mange deltager. bedste bolle med syltetøj jeg har fået i mands minde ved depot nr 3. ser gerne vi får en alders inddeling på resultatlisten - vi ses!
Johnni nilsen
04/06-2011
Tak for et super godt løb, med gode afmærkninger. God mad i målområdet. Jeg hjalp lidt ved det grimme uheld, dejligt i skriver hvad der var sket, så man ikke går og tænker på det. Vi ses igen til næset år.
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 [ 51-60 ] 61-70 71-80 81-90 >>