Esbern Snares Løbet............... 10. maj 2018
Vi vil som altid gerne have vores deltageres mening om Esbern Snares Løbet. Både om hvad vi gør rigtigt, og selvfølgelig også om hvad vi kan gøre bedre.

Skriv endelig...vi har gennem alle årene løbende foretaget mange små og store ændringer, og en stor del af dem er udsprunget af feedback fra vores deltagere.
 
Din emailadresse vil være skjult på hjemmesiden, kun løbsledelsen kan se den.
Skriv besked...


Navn
E-mail
Hjemmeside http://
Besked
:
CAPTCHA Image
Jacob KCC
17/05-2012
Som medhjælper ved løbet vil jeg gerne sige tak til alle deltagere i ESL 2012. Uanset alle stabadserne var der smil og positivitet over hele linien hos alle, mere eller mindre mærket af vejr og især vind. Det flød med kvikke kommentarer på mållininen - den bedste jeg noterede mig var følgende: "Det her løb er ikke sport - det er estremsport." Vi må erkende at vi ikke var gode nok til at instruere om korrekt placering af CHIPPEN. Der kan derfor forekomme fejl i tidsnoteringen hos deltagere der ikke havde placeret chippen hensigsmæssigt. Evt. insigelser til resultatlisten fremsendes til løbets mail adresse og så kikker vi på det. Det er vores umiddelbare indtryk at alle med korrekt chipplacering har fået noteret en korrekt tid. Jeg håber at vi alle ses til næste år - til et nyt og endnu bedre ESL.
Kenneth Nielsen
16/05-2012
Jeg køre fra kbh (rødovre) i morgen kl. 07:10 hvis der er nogen som har brug for et lift. (Jeg er på den lange rute kl. 0900) send sms på 28807142
Jacob KCC
10/05-2012
Hej Ann Vi har desværre ikke andet tip end at tage toget - jeg har ikke checket afgangstider men der er kun ca. 5 km fra stationen til Rørby Skole. Hvis der kommer tidligt er du velkommen til en kop kaffe. Hvis der er deltagere fra København der har en plads ledig vil vi gerne formidle kontakt via dette forum.
Ann Langwadt
07/05-2012
Hej :-) Jeg sidder lige og kigger på jeres hjemmeside og får stor lyst til at deltage i løbet :-) Men når jeg kigger på transportmulighederne fra København ser det rimelig håbløst ud :-( Har I nogle tips? Eller kunne man lave et forum/Facebookside, hvor man kan forhøre sig om muligheder for at få et lift med deltagere der har bil? Mvh Ann
Løbsledelsen
01/05-2012
Hej Jan Tak for din kommentar, det glæder os at du synes om vores løb. Vi er nødt til at pointere at Esbern Snares Løbet er og bliver et motionsløb. Ideen om en en forvogn med lys kommer derfor heller ikke på tale. Det er ene og alene rytterne eget ansvar at køre efter færdselsregler og forhold. Chippen er hovedsageligt for vores egen skyld, og tidtagningen har hele tiden været ment som en service, og ikke en opfordring til at voksne mænd skal slås om sekundære placeringer i et motionsløb, som vi så det sidste år.
jan hansen
30/04-2012
Hej jeg har kørt løbet de sidste 2 år og nyder hvert år ruten og løbet og glæder mig I nu har indført chip da det var kaos da vi kom i 20 mands gruppen og kørte om 2. pladsen. En venlig opfordring kunne være måske at i invisterer i en bil der kører foran os med lys der blinker både som guide for rytterne, men også at holde øje med trafik og vi ryttere kommer ordentligt over hovedvejene da der var et par farlige situationer sidste år. Venligst Jan Hansen
Lars Bo Quist
08/06-2011
Deltog for første gang, men bestemt ikke sidste. Der var gode afmærkninger (det er vigtigt når man er ude og køre for første gang). Meget søde mennesker ved indskriving, depot,samt god mad i målområdet. Vi ses næste år.
jens erik holm
07/06-2011
Vil gerne rose jer for et rigtigt godt arrangerret løb. Der var god venlig for- plejning (gerne lidt mere rullepølse til os der ikke kom først i depot) og udfordringer i rå mængder. Kørte 150 km løbet. Det var første gang jeg har kørt løbet, men et løb mine kammerater og jeg gerne deltager i til næste år. Glæder os
Henrik Winther
06/06-2011
Tak for et rigtigt godt og veltilrettelagt løb! Alt lige fra P-forhold, indskrivning, rutekortet, startområdet, speakeren, til afmærkningen på ruten (malede pile på vejen og pileskilte!). Tydelige markeringer, der hvor ruterne delte sig efter Kårupbakken Ja! - selv det hullede stykke vej imellem ko-ristene på Ellinge lyng havde I fået ny-asfalteret :-) -og til slut forplejningen efter løbet. Den lille ændring i forhold til det udleverede rutekort skabte lidt forvirring, men alle var lettede da Rørbyskiltet kunne ses i horisonten! Og ja - måske passer jeres højdemeterangivelser ikke helt - Men mon der er nogen som har ændret på deres gearing af den grund? Bakkerne blive vel ikke lettere at komme over, blot fordi man ved hvormeget de stiger? :-) Hold bare fast i jeres nuværende tidtagningssystem. Det er for sjov vi kører motionsløb (contra licensløb -ikk?) og tiderne har de fleste jo selv styr alligevel. "Placeringerne" bliver ikke afgjort i "mål-køen", men ude på landevejen! Det var også rart at høre om tilstanden hos den uheldige rytter fra Kårup. God bedring til ham! Håber at vi ses igen i 2012.
Johnny Hansen
06/06-2011
Helt tilfreds med tidstagning, det er jo kun et motionsløb.
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 [ 41-50 ] 51-60 61-70 71-80 >>