Esbern Snares Løbet............... 10. maj 2018
Vi vil som altid gerne have vores deltageres mening om Esbern Snares Løbet. Både om hvad vi gør rigtigt, og selvfølgelig også om hvad vi kan gøre bedre.

Skriv endelig...vi har gennem alle årene løbende foretaget mange små og store ændringer, og en stor del af dem er udsprunget af feedback fra vores deltagere.
 
Din emailadresse vil være skjult på hjemmesiden, kun løbsledelsen kan se den.
Skriv besked...


Navn
E-mail
Hjemmeside http://
Besked
Ove Hanse
18/05-2012
Fremragende løb, god forplejning og mad efter løbet og sidst, men absolut ikke mindst, meget flinke og hjælpsomme hjælpere fra det øjeblik, man stiger ud af bilen og indtil man igen forlader stedet.
Jens -Erik Holm
18/05-2012
I kan bare det der med at arrangere cykelløb. Syntes at det virkede som om der var mere mad i depoterne i år..SUPER. Jeg havde skrevet til jer om det løse grus ved Øresøvej, og det var som i sagde et problem I var Obs. på og som nok skulle blive ok til løbet. Der var ingen problemer
Allan Winther Olsen
18/05-2012
Super fedt løb, godt forplejning under og efter løbet , håber på lidt mindre vind til næste år..
Henrik Christiansen
17/05-2012
Super løb og mad. Kommer helt sikkert næste år. Henrik Christiansen Rungsted Kyst
Kenneth Nielsen | I-tri.dk
17/05-2012
Jeg vil gerne sige TAK FOR ET SUPER FEDT LØB i år!. Det er skønt at deltage i et løb hvor alt bare er planlagt til mindeste detajle. Super fedt skiltning, god services på vejen rundt. og fantastik mad når man kommer i mål.. Det var et af de hårdeste løb jeg har deltage i,, (men nu kørte jeg også turen som enkelt start, da mit dæk strang efter 10 km) men jeg stiller helt sikkert op igen til næste år!!
Jacob KCC
17/05-2012
Som medhjælper ved løbet vil jeg gerne sige tak til alle deltagere i ESL 2012. Uanset alle stabadserne var der smil og positivitet over hele linien hos alle, mere eller mindre mærket af vejr og især vind. Det flød med kvikke kommentarer på mållininen - den bedste jeg noterede mig var følgende: "Det her løb er ikke sport - det er estremsport." Vi må erkende at vi ikke var gode nok til at instruere om korrekt placering af CHIPPEN. Der kan derfor forekomme fejl i tidsnoteringen hos deltagere der ikke havde placeret chippen hensigsmæssigt. Evt. insigelser til resultatlisten fremsendes til løbets mail adresse og så kikker vi på det. Det er vores umiddelbare indtryk at alle med korrekt chipplacering har fået noteret en korrekt tid. Jeg håber at vi alle ses til næste år - til et nyt og endnu bedre ESL.
Kenneth Nielsen
16/05-2012
Jeg køre fra kbh (rødovre) i morgen kl. 07:10 hvis der er nogen som har brug for et lift. (Jeg er på den lange rute kl. 0900) send sms på 28807142
Jacob KCC
10/05-2012
Hej Ann Vi har desværre ikke andet tip end at tage toget - jeg har ikke checket afgangstider men der er kun ca. 5 km fra stationen til Rørby Skole. Hvis der kommer tidligt er du velkommen til en kop kaffe. Hvis der er deltagere fra København der har en plads ledig vil vi gerne formidle kontakt via dette forum.
Ann Langwadt
07/05-2012
Hej :-) Jeg sidder lige og kigger på jeres hjemmeside og får stor lyst til at deltage i løbet :-) Men når jeg kigger på transportmulighederne fra København ser det rimelig håbløst ud :-( Har I nogle tips? Eller kunne man lave et forum/Facebookside, hvor man kan forhøre sig om muligheder for at få et lift med deltagere der har bil? Mvh Ann
Løbsledelsen
01/05-2012
Hej Jan Tak for din kommentar, det glæder os at du synes om vores løb. Vi er nødt til at pointere at Esbern Snares Løbet er og bliver et motionsløb. Ideen om en en forvogn med lys kommer derfor heller ikke på tale. Det er ene og alene rytterne eget ansvar at køre efter færdselsregler og forhold. Chippen er hovedsageligt for vores egen skyld, og tidtagningen har hele tiden været ment som en service, og ikke en opfordring til at voksne mænd skal slås om sekundære placeringer i et motionsløb, som vi så det sidste år.
<< 1-10 11-20 21-30 31-40 [ 41-50 ] 51-60 61-70 71-80 81-90 >>