Esbern Snares Løbet............... 10. maj 2018
Vi vil som altid gerne have vores deltageres mening om Esbern Snares Løbet. Både om hvad vi gør rigtigt, og selvfølgelig også om hvad vi kan gøre bedre.

Skriv endelig...vi har gennem alle årene løbende foretaget mange små og store ændringer, og en stor del af dem er udsprunget af feedback fra vores deltagere.
 
Din emailadresse vil være skjult på hjemmesiden, kun løbsledelsen kan se den.
Skriv besked...


Navn
E-mail
Hjemmeside http://
Besked
:
CAPTCHA Image
Thomas Mogensen
18/05-2015
Tak for et godt og veltilrettelagt løb. Stor ros til race marshall'en på motorcyklen, som gjorde en rigtig god indsats med at advare bilisterne om modkørende cyklister, og samtidig fik guidet os sikkert rundt på ruten. Vi ses til næste år!
Kim Norre
16/05-2015
Tak for endnu et godt løb, som sædvanligt med modvind, - ;) det sidste stykke vej, alt som det plejer; det er og bliver et Løb hvor alt spiller er dog enig i Olavs betragtninger om specielt et meget stort hold, der ikke hed Rynkeby, dét der træning må de sgu ha på plads inden eventuelle løb! og Diplom er det noget der stadig eksisterer? Vi ses i 2016 sgu!
Tino honore
15/05-2015
Tak for et helt igennem fint arrangeret løb. Til en overkommelig pris og i noget af det flotteste terræn på Sjælland. Tak til arrangørerne
Ólav Johannesen
15/05-2015
Rigtigt godt løb,meget smukt og udfordrende. Eneste ,absolut eneste anke, er til nogen af deltagerne, ét af holdene, der larmer, råber og fylder som om de er til en holdenkeltstart helt alene i verden.Der er ihvertfald ikke plads til andre, hverken biler, busser eller cykler. Dette er selvfølgeligt ikke arrangørernes fejl, I laver et et supergodt arbejde, så vi andre bare kan nyde det.
René Juel
15/05-2015
Tak for endnu et fantastisk arrangement og tak fordi I havde skruet ned for vinden i år. Dog ærgerligt at politi vurderer der ikke skal hjemmeværn ud - de havde igen været rare at have på kritiske steder og de havde garanteret gerne taget tjansen. Ses igen i '16
Torben Kjærgaard Høj
02/06-2014
Hej Tak for et godt arrangeret løb. 1. gang jeg er med, og jeg er med igen næste år. Og...tak for lån af skævbider, uden den var det ikke gået helt så godt:) Leder efter billeder fra løbet...kommer der nogen i galleriet på et tidspunkt?
Jan Nielsen
30/05-2014
Tak for et godt tilrettelagt og gennemført løb. En virkelig god og udfordrende rute. Gerne mange flere fotos fra selve ruten.
Simon Chung Kristensen
30/05-2014
Hej med Jer, Tak for godt arrageret løb og en udfordrende rute og den herlige buffet. Jeg ser altid frem til jeres løb, da jeg synes, at konceptet med samlet start er for genialt og det er med til gøre løbet spændende hele vejen igennem. I min bog er i DK's bedste løb, men hvis jeg skal kalde Jer for DK's ubetinget bedste løb, så ser jeg gerne, at I hyrer nogle motorcykel marshall til at advare modgående trafik og stoppe trafik ved nogle af de ubemandet farlige kryds (specielt for 150 km ruten). I kan se, at jeres løb bliver hurtig udsolgt og jeg vil ikke have noget problem med at i hæver startgebyret for at dække omkostningerne ifbm. motorcykel marshalls. Igen mange tak for fedt et løb og glæder mig allerede til næste år. Mvh, Simon
Morten Philbert
30/05-2014
Enddog meget velorganiseret løb. Hold fast i det maksimale deltagerantal. Eneste forbedringsforslag: når der er to pile før hvert sving (som er en god ting) skal den man møder først, stå lidt tidligere end tilfældet var i går. Med 40kmt er 30m ikke nok til at gøre klar til et sving
Allan Møller
29/05-2014
Tak for en superfed dag!! Godt løb. Vi ses igen næste år
<< 1-10 [ 11-20 ] 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 71-80 >>